Om Bergen Gjerdenett AS

Ønsker du å sikre ditt hjem med et solid gjerde? Kanskje er det bedriftens innkjørsel som trenger en ny port for å sikre område?

Områdesikring er en god investering både for private og bedrifter.

Bergen Gjerdenett AS er stolte over å ha levert områdesikring til både det private og profesjonelle markedet i mange år.

Bergen Gjerdenett AS er stolte over å ha levert områdesikring til både det private og profesjonelle markedet i mange år.

Vi fortsetter i vår stil med kvalitetsmaterialer som sikrer dine områder, det være seg om det er et lite privat hjem eller en stor bedriftstomt.

Kvalitet

Hos Bergengjerdenett er vi opptatt av at områdesikringen skal være bærekraftig og av høy kvalitet. Derfor håndplukker vi materialene som benyttes i gjerder, porter, bommer, rekkverk, rister og trapper.
 
Det forsikrer deg om at din områdesikring ikke bare fungerer godt, men at den også vil vare i mange år fremover.

Erfaring & Pris

Med lang erfaring, god service og ikke minst rimelige priser, så er vi klare for å hjelpe deg også. Ingen oppgave er for liten eller for stor hva gjelder områdesikring. Vi har opplevd diverse spennende forespørsler, og vi er spent på hva du ønsker hjelp til.

Ta kontakt så kommer vi gjerne på befaring.

Vil du ta en prat?

Ønsker du å sikre ditt hjem med et solid gjerde? Kanskje er det bedriftens innkjørsel som trenger en ny port for å sikre område? Områdesikring er en god investering både for det private og bedrifter.

    © 2021 Bergen Gjerdenett AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram